Bestellen

Van wie is dat rompertje toch?

Gaat je baby straks naar een kinderdagverblijf of een gastouder? Dan is het handig om de spulletjes die mee gaan duidelijk te merken. Zo kan er geen misverstand over ontstaan van wie dat ene rompertje of dat flesje toch is. Je kunt tegenwoordig heel leuke persoonlijke naamstickers en –labels laten maken met de naam van je kleine en misschien ook je telefoonnummer erop. Vooral bij knuffels, die soms moederziel alleen op straat belanden, is het heel handig als de eerlijke vinder je even een belletje kan geven.

Voor alle spullen van stevig materiaal kun je stickers gebruiken. Die zijn ideaal voor het merken van bijvoorbeeld de flesjes en de Maxi Cosi. Of bij een wat groter kind voor de maaltijdbakjes, fruitbakjes en de melkpoedertoren. Let er wel op hoe vaak de stickers in de vaatwasser of de magnetron kunnen. Want je hebt er natuurlijk niets aan als binnen een paar weken de tekst al niet meer leesbaar is.

Voor zachte producten zoals kleding, dekentjes en knuffels zijn labels beter geschikt dan stickers. Zeker wanneer je kiest voor instrijklabels is de kans klein dat je kind die weet los te sabbelen. Omdat babykleding vaak gewassen wordt, is het belangrijk om op te letten of de labels in de wasmachine en eventueel ook de droger kunnen. En als dat zo is, hoe vaak dan. Want ook hier geldt natuurlijk dat je jezelf extra werk bezorgt als je elke paar weken opnieuw moet gaan merken.

Een handig alternatief voor instrijklabels is een kledingstempel. Daarmee stempel je de naam van je kind rechtstreeks op gladde stoffen. Een stempel gaat vaak wat minder lang mee dan een label. Na een keer of dertig wassen vervaagt de inkt meestal wel, terwijl goede labels zo’n tweehonderd keer gewassen kunnen worden. Maar omdat je in een paar seconden tijd een nieuw stempel kunt zetten, is dat te overzien. Vaak groeit je baby in de eerste weken toch zo snel dat je bij de allerkleinste kleertjes niet eens aan dertig keer wassen toe komt.

 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.211.26.178
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 293
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: