Bestellen

Reisaccessoires

Ik ga op reis en ik neem mee… In ieder geval ‘meer’ nu er een kleintje meegaat. Als je op pad gaat zijn er speciale reisaccessoires die je kunt toevoegen aan de buggy of wandelwagen, zodat de reis aangenaam kan verlopen.
 
Speciale voetenzakken houden je kindje warm, ze kunnen eenvoudig bevestigd worden aan de buggy of wandelwagen. De voetzakken zijn waterafstotend en winddicht met een heerlijk zachte binnenkant van fleece of katoen en in allerlei kleuren. 
Om je kindje warm te houden kun je ook losse dekentjes verkrijgen. Die zijn superhandig om even om je kindje te heen te slaan. Bijvoorbeeld als je hem uit de autostoel tilt, of als je hem tijdens de reis optilt wanneer jullie even de benen strekken of om te voeden onderweg. Dekentjes zijn gemaakt van zachte materialen en zijn er in zachte, lieve en stoere babykleuren en designs.
 
Daarnaast zijn er voor alle weertypen handige toevoegingen op de wagens te bevestigen zoals zonnekap, regenscherm of muskietennet. Ook de speciale bevestigingsmogelijkheden voor extra tassen of opbergvakken zijn heel handig.
Wanneer je de wagen mee wilt nemen, kun je hem beschermen met een speciale tas waar de wagen in kan, zodat hij niet beschadigt.
Weet je dat er zelfs smartphonehouders voor kinderwagens verkrijgbaar zijn? Zo kun je de juiste route vinden met je telefoonnavigatie. Fijne reis!

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.210.83.132
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 86
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: