Bestellen

Financieel

Ze zeggen weleens dateen kind een ton kost. Weliswaar verspreid over je leven, maar toch. Een goedereden om goed na te denken over het kostenplaatje en een financieel plan temaken.

Volgens het Nibud en het Centraal Bureau voor de Statistiek kostéén kind gemiddeld 17 procent van je besteedbaar inkomen. Twee kinderen kostengemiddeld 26 procent, drie kinderen 33 procent en vier kinderen 40 procent.

Dat geld ben je nu vooral kwijt aan luiers, voeding, kledingen wellicht kinderopvang. Maar later gaat je kind misschien wel studeren en wilhij zijn rijbewijs halen. Het is dan fijn als je hem een handje kunt helpen.Als je nu maandelijks wat geld opzij zet, heb je straks ongemerkt een leukbedrag bij elkaar gespaard. Dat hoeft echt niet veel te zijn, met 50 euro permaand heb je na 18 jaar toch ruim 10.000 euro!

Een financieel adviseur kan je helpen om een helderoverzicht te krijgen van je inkomsten en uitgaven. Hij heeft vaak ook handige tipsom bijvoorbeeld geld te besparen. Zo zijn er vanuit de overheid diverseregelingen die jonge ouders financieel tegemoet komen, zoals het kindgebondenbudget en belastingvoordeel bij fiscaal partnerschap. 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.210.83.132
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 371
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: