Bestellen

Dat moet gevierd worden

Ieder nieuw leventje is speciaal. Als je eindelijk aan de mensen om je heen kunt vertellen dat je zwanger bent of de baby aan iedereen wilt laten zien, mag er best een gezellige bijeenkomst tegenover staan. Reden genoeg dus voor een feestje.

We zijn zwanger
Hoe ga je het vertellen? Wat is gewoon? Wil je uniek zijn? Er zijn vele sites en winkels die je op ideeën kunnen brengen. Verras de mensen aan wie je het vertelt. De boodschap is hoe dan ook een feestje.

Ook voor mannen!
Een babyshower is een feest voor tijdens de zwangerschap en heeft grenzeloze mogelijkheden. Je kunt het zo indelen als je wilt. Er zijn bedrijven die je alle spullen kunnen leveren, of het hele feest kant en klaar voor je organiseren. Vaak heeft de zwangere er helemaal niets over te zeggen. Zij wordt ermee verrast door familie, vrienden of collega’s.
Op een speciale locatie of bij jou thuis wordt de hele boel feestelijk ingericht, er worden spelletjes gespeeld en gezellige gesprekken gevoerd over de toekomstige baby!

Kraamfeest
Je kunt mensen afzonderlijk op kraamvisite ontvangen. Je kunt ook iedereen tegelijk vragen en een feest geven. Plan dat een paar weken na de bevalling, dan ben je zelf een beetje bijgekomen. Dat feest kun je thuis of op een gelegenheid buiten de deur geven. Kondig het aan op het geboortekaartje, of voeg de uitnodiging er als apart kaartje of papiertje bij.
Je kunt een kraamfeest zo gek maken als je zelf wilt. Een gebakje, een high tea of een heel buffet.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.200.194.255
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 2
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: