Bestellen

Meer dan amusement alleen

Je kindje wordt steeds nieuwsgieriger naar de ‘nieuwe’ wereld om hem heen. Tijdens zijn ontdekkingstocht speelt speelgoed een belangrijke  rol. Speelgoed legt de basis van de ontwikkeling, het voorstellingsvermogen en de creatieve vermogens van je kindje.

Keuze speelgoed
Bij de keuze voor speelgoed denk je vaak niet na over de toekomst en de verantwoordelijkheid van je kindje. Toch is de keuze eenvoudiger dan je denkt. De beste aanpak is je baby zelf te laten aangeven wat hij wil. Kijk goed naar de signalen die je baby geeft. Als hij van een bepaald speeltje niets leren, dan kijkt hij er ook niet naar om. Maar hij moet wel enige bewegingsvrijheid krijgen om zich met het juiste speelgoed te kunnen ontwikkelen. Niet alleen het soort speelgoed speelt een grote rol, maar juist door de keuzevrijheid kan hij zich via natuurlijke nieuwsgierigheid ontwikkelen.

Speelgoed in het eerste jaar
Onbreekbaar speelgoed, wasbaar speelgoed, mobiles, rammelaars, bijtringen, bekers en babyboekjes. Zorg dat het speelgoed niet te klein is en geen lange linten of touwtjes heeft.

Speelgoed in het tweede jaar
Emmers, schepjes, bouwblokken, puzzels, karren en grote auto’s zijn in trek. Ook met ballen, knuffelbeesten, poppen of een loopfiets kan je kleine zich prima vermaken.

Speelgoed vanaf drie jaar
Speelgoed zoals memory, prentenboeken, driewielers, kleurboek, kleurpotloden, speelklei en vingerverf zijn vanaf nu geschikt om mee te spelen.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.214.216.26
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 182
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: