Bestellen

Cesartherapie

Cesartherapie is een paramedische behandelmethode die erop gericht is om klachten te voorkomen, verminderen, te laten verdwijnen. Cesartherapie kan helpen bij houdingsafwijkingen aan bijvoorbeeld nek, schouder, en/of rug, ademhalingsklachten, orthopedische aandoeningen, incontinentieklachten of bekkenbodemklachten. Wanneer kom je als zwangere en/of met je baby of (jonge) kind bij een cesartherapeut terecht?

Voor zwangeren
Je kunt bij een cesartherapeut terecht voor de behandeling van klachten die ontstaan zijn voor, tijdens of na een bevalling. 
Gedurende je zwangerschap kun je, bijvoorbeeld door gewichtstoename, onbewust en langzaam een andere houding aannemen. Een onjuiste houding – en/of bewegingspatroon kan klachten veroorzaken.
Tijdens een behandelingstraject wordt rekening gehouden met jouw situatie, er wordt gekeken wat je dagelijkse bezigheden zijn, de omstandigheden binnen jouw beroep, sport en hobby’s.

Voor baby’s en kinderen
Als ouder kun je signalen opvangen dat er iets aan de hand kan zijn met je kind: passiviteit, lage spierspanning, overstrekken, onrust, moeite met houdingsveranderingen. Bespreek dit met de arts van het consultatiebureau of je huisarts. Een cesartherapeut kan hulp bieden als er bijvoorbeeld sprake is van motorische problemen. In een gesprek worden met de ouders de (lichamelijke) klachten vastgesteld en een behandelprogramma opgesteld.

Verzekering
Door veel aanvullende verzekeringspakketten worden behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed. Vraag de voorwaarden na bij jouw zorgverzekeraar.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.200.194.255
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 169
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: