Bestellen

Voor zowel jezelf als je kindje

Er zijn therapeuten waarbij de behandeling is gericht op alle lichaamsstromen, zodat bloed, lymfe en vocht tussen alle cellen weer goed kunnen lopen. Ze doen testen om ‘blokkades’ in je lichaam op te heffen en daarmee het zenuwstelsel te herstellen. Weer anderen richten zich voornamelijk op gewrichten, spieren of beweging.

De ene therapeut kijkt naar de mogelijke oorzaken van klachten. De ander zoekt naar verbeteringen in de dagelijkse praktijk en in je leefgewoonten. Je gehele gezondheidstoestand wordt door allemaal zorgvuldig bekeken.

Vraag om informatie
Tijdens je zwangerschap kun je dan ook dankbaar gebruik maken van therapie. De diversiteit als het gaat om het behandelen van lichamelijke klachten van zwangere vrouwen is groot. Op een website wordt vaak al uitgebreid omschreven of je aan het juiste adres bent en anders kun je altijd even telefonisch contact met hen opnemen of een emailbericht sturen.

Therapie voor je baby
Als je kindje al geboren is en je ziet signalen van ongemak bij hem, dan kun je ook bij een therapeut terecht. Een baby is heel flexibel, maar toch wordt de behandeling altijd extra voorzichtig aangepakt. Het is ook een specialisme: babybehandeling, binnen therapeutenland.

Bijvoorbeeld de kinderfysiotherapeut. Wanneer je kind problemen ondervindt met bewegen, dan is de kinderfysiotherapeut de aangewezen zorgverlener.

Door motorische achterstand of bepaalde fitheid van je kindje kunnen zijn bewegingen beperkt worden. Met oefeningen, die de kinderfysiotherapeut ook aan de ouders leert, wordt hij begeleid tot hij weer goed kan bewegen. De kinderfysiotherapeut heeft de mogelijkheid om kinderen en hun ouders thuis te begeleiden.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.200.194.255
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 16
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: