Bestellen

Homeopathie

Homeopathie is een vorm van geneeskunde waarbij het zelf herstellend vermogen van het lichaam geprikkeld en geactiveerd wordt door een homeopathisch geneesmiddel. Homeopathie is een holistische geneeswijze, wat betekent dat de mens als geheel centraal staat tijdens de geneeswijze. Als je lichaam en geest niet in evenwicht zijn, kun je last krijgen van kwaaltjes of ziek worden. Homeopathische geneesmiddelen laten niet alleen je symptomen verdwijnen, maar herstellen ook je evenwicht.

Zwanger
Tijdens de zwangerschap kan homeopathie een uitstekende ondersteuning zijn om deze tijd zo prettig mogelijk te maken. Als je zwanger bent kun je last krijgen van allerlei kwaaltjes, zoals misselijkheid, vermoeidheid, stemmingswisselingen, huiduitslag, bekkeninstabiliteit en depressie. Reguliere medicijnen bieden niet altijd een  oplossing, want die komen via de placenta  ook bij de baby terecht.

Baby’s en kinderen
Heeft je baby of kindje last van darmkrampjes, slaapproblemen, verkoudheid, doorkomende tandjes, allergieën en/of eczeem? Ook dan kan homeopathie een oplossing zijn. Voor baby’s en kinderen van 0 tot 6 jaar zijn er speciale homeopathische kindergeneesmiddelen verkrijgbaar.

Aanschaf
Homeopathische geneesmiddelen zijn verkrijgbaar bij de drogisterij. Als je liever niet zelf zomaar een middel wil innemen, dan kun je een homeopaat bezoeken. Een homeopaat  helpt je bij de keuze voor een geschikt middel.

Bijwerkingen
Bij het gebruik van homeopathische middelen die zelf zijn gekocht bij een drogisterij kunnen mogelijk bijwerkingen optreden. Lees daarom altijd goed de verpakking en bijsluiter van een middel en overleg, als dat mogelijk is, eerst met een homeopaat of arts.

Vergoeding
Het verschilt per zorgverzekering of homeopathische consulten, behandeling en/of geneesmiddelen worden vergoed. Vraag daarom altijd even na bij je zorgverzekeraar aan welke voorwaarden je moet voldoen en of je in aanmerking komt voor een vergoeding.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.238.71.155
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 188
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: