Bestellen

Body & Mind

Veel vrouwen zijn maar een klein gedeelte van de zwangerschap écht met zichzelf en de kleine in hun buik bezig. Dagelijkse dingen, vermeende verplichtingen en de drukte van werk en het eventuele gezin dat er al is heeft de overhand. Ga eens uit je hoofd en in je lijf!

Ga jij bewust en zonder stress je zwangerschap en kraamtijd door, dan voel je je lekkerder en beleef je dingen positiever. Balans voor je lichaam en geest verdient dus voldoende aandacht.

Baby in je buik
Al heel vroeg tijdens je zwangerschap doet je baby al indrukken op. Jouw lichaam en het contact met je kindje zijn daarom belangrijk. Je kindje reageert in je buik al op zijn moeder. Nieuwsgierig hoe je kindje zich voelt? Er zijn speciale babyhoroscopen. Soms ook kun je na de bevalling zijn karakter laten ‘voorspellen’.

Jouw stemmingswisselingen komen veelal door de verandering van je hormoonhuishouding. Luister naar je lichaam. Jouw gevoelens en mate van fitheid geef je weer door aan je kindje.

Uit je hoofd, in je lijf
Van de 18 tot 34-jarigen heeft bijna 70% wel eens spirituele gedachten. Dat heeft niets met geitenwollensokken te maken, het gaat om je eigen lichaam. Je aandacht richt je meer op ademhaling, lichamelijke en zintuiglijke waarneming met als doel het vinden van de juiste balans in jezelf. In het nu zijn en je lichaam weer in balans brengen.

Fit na de bevalling
Na de bevalling moet je er rekening mee houden dat je lichaam moet ontzwangeren. Bewegen en juiste voeding is daar belangrijk bij. Als je borstvoeding geeft, kun je niet zomaar drastisch afslanken. Langzaam kun je weer meer gaan bewegen, maar de opbouw hierin moet niet te snel gaan. Vraag advies bij een diëtist en sportschool hoe je dit het best kunt aanpakken.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.200.194.255
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 18
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: