Bestellen

Voor een natuurlijke beweeglijkheid.

Tijdens een bevalling heeft het lichaam van je kindje met grote krachten te maken. De flexibiliteit van het lichaampje en de schedel zorgen ervoor dat deze krachten goed opgevangen kunnen worden. Wanneer de bevalling erg lang duurt, of als deze juist heel snel verloopt kan dat klachten veroorzaken bij je baby; ook na een geboorte bij een stuitligging, na een vacuümverlossing of een keizersnede.

De behandeling
Bij het eerste bezoek wordt de klacht, maar ook een eventuele ziektegeschiedenis besproken. Zo probeert de osteopaat te achterhalen wat de klachten veroorzaakt en wat de oorzaak hiervan is. Een osteopaat kan op een zachte wijze het lichaam van je baby helpen ontspannen en zijn natuurlijke beweeglijkheid teruggeven. Je kleintje ervaart de behandeling dan meestal als prettig. De osteopaat besteedt dan ook veel tijd en energie aan het op het gemak stellen van je kind. Vaak helpt het om hem tijdens de behandeling te voeden of hem een speentje, een knuffel of een doekje te geven.

Baby's en kinderen worden niet gemanipuleerd bij een behandeling.

Enkele klachten die de osteopaat kan behandelen: slaapproblemen, problemen met zuigen of slikken,  darmkrampjes, langdurig huilen, refluxklachten, moeite met boeren, slaapproblemen, voorkeurshouding, astma, eczeem en allergieën, keel-, neus- en oorproblemen.

Vergoeding
Zorgverzekeraars vergoeden een osteopathisch consult geheel of gedeeltelijk uit het aanvullende pakket. Neem contact op met je verzekeraar om te kijken welke vergoeding voor jou geldt.

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
3.236.237.61
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 176
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: