Bestellen

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk vanuit je luie stoel, geen parkeerproblemen, geen wachtrijen aan de kassa's en geen hoge benzinekosten" zijn de meest gehoorde argumenten van consumenten die regelmatig via het online hun aankopen doen. Dat maakt kopen via het internet aantrekkelijk.

Wanneer jij wilt
Ligt net je kindje lekker te slapen, heb je een bad hairday, geen zin om je uit je joggingpak te hijsen, dikke voeten én blijf je het liefst de hele dag op de bank zitten? Shoppen via een computer, Ipad of laptop is ideaal! Internet kent geen sluitingstijden dus je kunt shoppen waar jij dat wilt en wanneer het jou uitkomt. Je kunt eenvoudig producten van verschillende winkels en prijzen met elkaar vergelijken. Soms heb je je bestelling de volgende dag al in huis als je het voor het middaguur bestelt.

Enkele online winkeltips:
• Bij online betalen via een creditcard kun je een beveiligde betaalomgeving herkennen aan het slot icoontje en de SSL-verbinding, dit is te zien aan de 's' achter 'http'.
• Wees voorzichtig met kopen van producten die via email worden aangeboden. Ons advies: nooit doen!
• Controleer bij elke webwinkel of deze beschikt over volledige informatie zoals een postadres, telefoonnummer en Kamer van Koophandel-nummer.
• Kijk uit dat je geen producten koopt waar verborgen extra kosten aan vastzitten.
• De wet ‘kopen op afstand’ is in Nederland van kracht. Je hebt na aanschaf van producten via het internet recht op een afkoelingsperiode van zeven werkdagen na levering van het product. Volgens de wet is er van kopen op afstand sprake wanneer consument en verkoper elkaar bij de aankoop niet hebben gezien. Meer hierover kun je vinden op webwinkelwijzer.nl

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.192.48.196
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 45
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: