Bestellen

Woezel & Pip

De twee liefste hondenvriendjes gecreëerd en bedacht door Guusje Nederhorst. Woezel en Pip wonen samen in de Tovertuin waar ze de spannendste avonturen beleven. Deze ondeugende en speelse verhalen zijn voor kinderen erg herkenbaar.

Woezel is een stoere jongen die houdt van eten, slapen en spelen. Sommige dingen vindt hij nog wel een beetje eng.. Maar met zijn hangende flaporen en harde blaf jaagt hij Buurpoes weg en probeert hij Molletje te vangen.

Pip is een lief en zorgzaam hondje. Als hartsvriendinnetje van Woezel durft ze dan ook net iets meer dan hem. Ze houdt erg van avontuur alleen wanneer ze Woezel kwijt is wordt ze toch een beetje bang. Pip is een echt meisje.

Het zonnetje houdt alles in de Tovertuin in de gaten. De Wijze Varen is samen met Tante Perenboom een wijze raad en goede vriend van Woezel en Pip. Wanneer Molletje teveel gaten maken in de Tovertuin mag hij in de zandbak van Woezel en Pip gaan wonen. Dan heb je nog buurpoes die graag mee speelt terwijl ze eigenlijk niet zo van hondjes houdt. De Zingende Tulpjes zingen allerlei vrolijke liedjes voor Woezel en Pip.

Ga naar de productcategorieën hiernaast voor een overzicht van diverse Woezel & Pip producten bij jou in de buurt.GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.210.83.132
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 30
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: