Bestellen

Woezel & Pip Geboortekaartjes

Tegenwoordig kan je heel gemakkelijk de mooiste geboortekaartjes laten maken en bestellen via internet, maar ook bij winkels in jouw omgeving bieden ze je oneindig veel mogelijkheden. Er zit vast iets voor je bij.

Design
In naturel tinten, zacht pastel of super fel, de kaartjes zijn er in allerlei kleuren. Een mooie illustratie, een foto van je buik of baby. Een kaartje heel gedetailleerd of juist wat meer abstract en in verschillende maten. Je kunt ook je eigen kaart ontwerpen. Alle uitvoeringen zijn geschikt als het maar een bepaalde betekenis voor jullie heeft. Als je kind geboren is, kun je op jouw eigen wijze vertellen dat hij er is. Een manier die bij jou past. De boodschap kun je overbrengen in een gedicht, heel kort of juist overduidelijk met een verrassende twist.

Keuze, keuze, keuze
Ga er wel tijdig mee aan de slag, want je zal merken dat een keuze maken uit al dat leuks nog niet eenvoudig is. Houd er rekening mee dat er een levertijd op zit.

Adreslijst
Het is een verrassing voor iedereen als het kaartje op de deurmat valt. Bedenk tijdig wie je allemaal een kaartje wilt sturen, zodat je niemand vergeet. Vaak is dat ook nog niet eens een probleem, je kunt al vooraf extra geboortekaartjes met blanco envelop bestellen, zodat je die, als dat nodig is, nog zelf kunt versturen. Je kunt de adressen in een Excel-bestand aanleveren. De kaarten worden dan rechtstreeks verstuurd, wel zo handig. Of je schrijft zelf de enveloppen en verstuurt ze zelf.

 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.211.26.178
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 71
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: