Bestellen

Woezel & Pip Verzorging

Er verandert heel wat tijdens je zwangerschap: je buik groeit, je borsten worden groter, je haarstructuur verandert, je huidtype kan veranderen en straks heb je een klein schatje in je armen die voor zijn verzorging ook geheel afhankelijk is van jou. Door jezelf goed te verzorgen, zie je er mooier uit en zit je lekkerder in je vel en dat heeft automatisch ook zijn weerslag op je baby. Een goede verzorging van jou en van je baby is daarom een must!

Verzorgingsproducten voor jou
Verzorgingsproducten vind je in allerlei vormen: cosmetica, shampoo, conditioner, scrubcrème, balsems, milk, lotion, olie, crèmes of zalfjes.

Je huid krijgt heel wat te verduren, vooral je heupen, buik, dijen en borsten. Er zijn huidproducten speciaal voor zwangeren. Zwangerschapsbalsems om je huid elastisch te houden; balsems tegen de jeuk; verkoelende crèmes tegen rusteloze benen of een olie voor in bad om daar heerlijk ontspannen van te raken.

Verzorging van je baby
De huid van je baby is zacht en heel teer. Het is erg gevoelig voor bacteriën door het ontbreken van de zuurmantel. Luieruitslag, smetplekjes, het komt allemaal voor. Ga niet zomaar allerlei crèmes uittesten. Kijk daarom naar verzorgingsproducten die speciaal voor baby’s zijn. Houden kwaaltjes langer aan, raadpleeg dan je huisarts, of arts van het consultatiebureau.

 

De specialist voor


GetUserInfo (in session):
(nr. = 1 geeft aan of er een controle op IP adres is uitgevoerd)
Aantal postcodes in DB:
0
(het aantal plaatsen in de DB met deze postcode)
IP adres:
44.192.48.196
(het ip adres van de bezoeker)
Plaats (in session):
(geselecteerde plaats uit IP adres / door gebruiker aangepast in shopping)
Postcode (in session):
(geselecteerde postcode uit IP adres / regiokeuze van de bezoeker)
Gekozen provincie (in session):
(geselecteerde provincie aan de hand van de postcode / regiokeuze van de bezoeker)

JQ categorie shopping: 67
JQ postcode shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping (in session):
JQ gekozen plaats shopping: